![]() |
Panel Sterowania Nvidia, brak opcji ekranu typu Dual view na Win7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Panel Sterowania Nvidia, brak opcji ekranu typu Dual view na Win7 (/panel-sterowania-nvidia-brak-opcji-ekranu-typu-dual-view-na-win7-13371-t) |
Panel Sterowania Nvidia, brak opcji ekranu typu Dual view na Win7 - lowermann - 27.01.2011 21:38 Witam, moje oprogramowanie to Windows 7 64 Bit. I mam teraz taki problem, Sterownik nie wykrywa na karcie trybu dualview, czyli 2 niezależne ekrany! Ściągałem starsze sterowniki i te najnowsze dedykowane do mojej karty i wersji widnows i to samo. Brak trybu dual view. Jest tylko "powiel te ekrany" i "rozszerz te ekrany". Czemu sterownik nie działa poprawnie? Na windows XP wszystko jest w porządku. Na 7-ce nie. RE: Panel Sterowania Nvidia, brak opcji ekranu typu Dual view na Win7 - thermalfake - 27.01.2011 22:06 Puść jeden z monitorów przez przejściówkę DVI->VGA zamiast obydwu na DVI RE: Panel Sterowania Nvidia, brak opcji ekranu typu Dual view na Win7 - lowermann - 28.01.2011 17:53 Monitor jest podpięty poprzez przejściówkę DVI ->VGA, a telewizor mam podpięty poprzez wyjście tv-out. Niestety w sterowniku na Windows 7 nie ma opcji dual view! |