Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Windows 7 Professional nie czyta mi płyt w CD-Romie - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Hardware (/hardware-28-f)
+--- Wątek: Windows 7 Professional nie czyta mi płyt w CD-Romie (/windows-7-professional-nie-czyta-mi-plyt-w-cd-romie-13322-t)

Windows 7 Professional nie czyta mi płyt w CD-Romie - Kurzi32 - 25.01.2011 16:42

Cześć. Mam problem. Zdecydowałem się zainstalować Windows 7 Professional, gdyż XP mi się znudził. Cwaniak
Wszystko ładnie. Głos słychać, sterowniki obrazu chodzą...i było by fajnie do czasu kiedy włożyłem do napędu płytę z instalacją modemu. Wgl nie czytał mi płyty i się zawiesił. :-/ Tak samo zrobił jak wsadzałem płytę z grą. Napęd na 100% dobrze chodzi bo po tej nieudanej przygodzie wróciłem na chwilę do XP i tu wszystko działa. Płyty się wczytają, nic nie muli. Jednak jutro zamierzam go na nowo zainstalować. Podobną sytuacje miałem z Vistą. Proszę, doradźcie mi co zrobić by płyty się wczytywały i wgl. Nie znam się zbytnio na tym więc zadałem tutaj pytanie. Nie zrezygnuję z 7 bo chcę ją wypróbować. Zadowolony Z góry dzięki. Uśmiechnięty