Autentyczne odpowiedzi z teleturniejów - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Autentyczne odpowiedzi z teleturniejów (/autentyczne-odpowiedzi-z-teleturniejow-13318-t) |
Autentyczne odpowiedzi z teleturniejów - LadyInBlue - 25.01.2011 13:45 Co robią koty? - Skakają Biblijna para? - Zeus i Hera Podaj rodzaj potwora - Kangur! Ile par oczu ma mucha? - 100 milionow - Kim pan jest z zawodu? - Jestem windykatorem... ściągam długi... - A w jaki sposób? - Stosuję perwersję słowną... - Może chodzi Panu o perswazję?? - Nieeeee.... Jaką nazwę nosi nasłynniejszy polski żaglowiec? - Kusznierewicz - Jak nazywa się para aktorów odtwarzających role Barbary i Bogumiła w serialu "Noce i dnie" ? - Eeee, eeee, yyyy, yyyy (Biiip ! - koniec czasu). Zapomniałem. Ale teraz już wiem. - To proszę powiedzieć - ... Dalej zapomniałem Na koniec autentyk z innego teleturnieju. Odgadujący musiał być nieźle stremowany: - Dokąd jechał słynny pociąg o 15.10? - Do Garwolina... Prowadzący zgłupiał: - Dlaczego do Garwolina? - A bo ja tam mieszkam. RE: Autentyczne odpowiedzi z teleturniejów - peciaq - 26.01.2011 18:04 Było jeszcze coś takiego... autentyk, z Familiady. Karol S: Więcej niż jedno zwierzę to..? Babka nr 1.: Owca? Karol: Niee.. Babka numer 2: Lama. Karol: Nie... A w Jeden z dziesięciu: Jakie zwierzę nosi na swojej piersi batman? Facet: Jamnik, pies. |