![]() |
Instalacja z płyty - proces zacina się - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Instalacja z płyty - proces zacina się (/instalacja-z-plyty-proces-zacina-sie-13266-t) |
Instalacja z płyty - proces zacina się - Marvious - 23.01.2011 11:43 Witam. Mam taki mały problem, otóż zainstalowałem sobie Windows 7 Ultimate x64. Wszystko ładnie, do czasu gdy chciałem zainstalować coś z płyty. Wpisuje Cd-keya, ustawiam miejsce instalacji i gdy po rozpoczęciu instalacji proces zacina się ( czasami zdarza się, że zacina się cały kpmuter ). Jednakże, jeśli ściągam jakiś program ( np. CCleaner, Winamp etc ) to instaluje się poprawnie. A, i jeśli zamontuje plik *.iso w np. Deamon Tool's to zainstaluje się normalnie, czyli obrazy płyty działają poprawnie. DVD Room działa poprawnie, podpowiem że wczoraj, na win XP działało wszystko dobrze!! |