Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Program do czyszczenia systemu z robaków - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Program do czyszczenia systemu z robaków (/program-do-czyszczenia-systemu-z-robakow-13235-t)

Program do czyszczenia systemu z robaków - Pingwinowa - 22.01.2011 01:11

Cześć. Kiedyś, gdy jeszcze miałam XP, korzystałam z programu WWDC (Windows Worms Doors Cleaner). Z tego co wiem, nie działa on na 7-ce. Czy jest jakiś odpowiednik tego programu?? Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam.

RE: Program do czyszczenia systemu z robaków - War_3_ - 22.01.2011 09:46

Ja używam Malware antybites.

RE: Program do czyszczenia systemu z robaków - bodziulla - 22.01.2011 15:12

Hej.
Moim zdaniem najlepszy do tych rzeczy jest Anti-malware firmy Emsisoft.
Pzdr Cwaniak

RE: Program do czyszczenia systemu z robaków - Andrea19 - 23.01.2011 14:43

Bardzo dobry i darmowy Malwarebytes Antimalware.

RE: Program do czyszczenia systemu z robaków - exustio - 23.01.2011 15:07

Polecam Spyware Doctor.
Oraz ciekawy programik, który odkryłem wczoraj.
ComboFix jest narzędziem służącym do sporządzania szczegółowych logów danego komputera. Aplikacja umożliwia usuwanie różych infekcji m.in. Look2Me, SurfSideKick, Qoologic, Vundo, DollarRevenue, Alcan, E-Give, PurityScan. Program wykrywa rootkita pe386. Działa na koncie z uprawnieniami Administratora. Uśmiechnięty

RE: Program do czyszczenia systemu z robaków - War_3_ - 23.01.2011 16:09

Combofix jest niezalecany do użytku niedoświadczonym użytkownikom. Może narobić bałaganu w kompie gdy nieprawidłowo użyty. Ponad to nie jest przeznaczony dla Windows 7 (mimo, że na nim działa).