![]() |
Brak startu Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Brak startu Windows 7 (/brak-startu-windows-7-13233-t) |
Brak startu Windows 7 - daniel69ony - 21.01.2011 22:19 Nie mogę uruchomić systemu Windows 7 Witam. Po włączeniu komputera wyskakują mi 2 opcje: - uruchom narzędzie do naprawy systemu podczas uruchomienia (zalecane) - uruchom system win normalnie wybierając opcje 1 albo 2 jest tak samo pisze już "trwa uruchamianie..." i nagle zmienia się na trwa ładowanie plików przez system i pojawia się ten menadżer naprawy ale pisze ze nie udało się naprawić i daje zakończ i komputer się wyłącza. Tryb awaryjny - to samo proszę o pomoc z góry dziękuje ![]() Płyta główna: Gigabyte GA-EP43-DS3L IP43 s775 Procek: Intel-core E5200 2.5 GHz Ram: Geil 4GB DDR2 Karta Graficzna: Gigabyte HD 4850 1GB Zasilacz: CHIEFTEC CFT-500A-12S - 500w RE: Brak startu Windows 7 - War_3_ - 22.01.2011 09:52 Przydałoby się więcej szczegółów, jak to się zaczęło, co robiłeś przed tym problemem. Możesz spróbować zbootować nośnik z Win 7 i użyć wtedy opcji Napraw. Sprawdź też czy wszystkie kable są dobrze podpięte w kompie (zwłaszcza dysk). RE: Brak startu Windows 7 - kamil123345 - 15.02.2011 18:35 Coś mi się wydaje ze trzeba zainstalować od nowa system, miałem troche inny ale podobny problem z systemem na laptopie. Przywracanie systemu nie pomogło a naprawa z plytki instalacyjnej tez nic nie dała. Uznałem ze najprostszym rozwiązaniem będzie reinstalacja systemu. |