![]() |
Ad hoc i udostępnianie połączenia internetowego - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Ad hoc i udostępnianie połączenia internetowego (/ad-hoc-i-udostepnianie-polaczenia-internetowego-13098-t) |
Ad hoc i udostępnianie połączenia internetowego - howyoudoin - 17.01.2011 17:58 Witam, Mam problem tego typu, że mając Windows 7 tworzyłem siec ad hoc i w momencie tworzenia po nadaniu nazwy i klucza pojawial sie przycisk udostepnij polaczenie internetowe. Od jakiegos tygodnia staram się zrobić tę samą czynność jednak przycisku nie ma. Tworzy sie sieć ad hoc ale polaczenia udostępnić nie mogę. instalowałem od nowa karte sieciową włączałem wyłączałem itp tworzyłem sieć po 10 razy i bez efektu. RE: Ad hoc i udostępnianie połączenia internetowego - andrew-jar - 17.01.2011 20:14 Witam Wydaje mi się, że musisz na początku mieć połączenie sieciowe na karcie LAN, lub z innego źródła. Dopiero wtedy ukaże się przycisk udostępnij we właściwościach karty bezprzewodowej. Pozdrawiam RE: Ad hoc i udostępnianie połączenia internetowego - howyoudoin - 18.01.2011 15:13 (17.01.2011 20:14)andrew-jar napisał(a): Witam Mam połączenie na LAN. Internet smiga na jednym kompie. Ale chcialem przez ad hoc miec na drugim ![]() |