![]() |
Rozwiązany Jak odzyskać usunięte konto użytkownika w Windows 7? (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Jak odzyskać usunięte konto użytkownika w Windows 7? (rozwiązany) (/jak-odzyskac-usuniete-konto-uzytkownika-w-windows-7-rozwiazany-13074-t) |
Jak odzyskać usunięte konto użytkownika w Windows 7? (rozwiązany) - Rorian - 17.01.2011 01:45 Witam! Usunąłem sobie nie chcący konto użytkownika i chciałbym je odzyskać ale nie wiem jak ![]() ![]() RE: Jak odzyskać usunięte konto użytkownika w Windows 7? - bodziulla - 17.01.2011 09:06 Hej. Hm trochę trudno usunąć konto użytkownika niechcąco ![]() Komputer. Zakładka Organizuj/ Opcje folderów i wyszukiwania/ Widok: -odznacz Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego(zalecane) -zaznacz pokaż ukryte pliki i foldery Zaloguj sie na konto administratora, utworz nowe konto, gdzie skopiuj całą zawartość starego konta, oprócz plików. -Ntuser.dat -Ntuser.dat.log -Ntuser.ini I powinno być bez problemu ![]() Pzdr RE: Jak odzyskać usunięte konto użytkownika w Windows 7? - Rorian - 17.01.2011 14:34 Witam. Chcąc czy nie chcąc się usunęło ![]() RE: Jak odzyskać usunięte konto użytkownika w Windows 7? - bodziulla - 17.01.2011 15:00 Hej. Może tak od początku. Prawdopodobnie masz laptopa i chyba W7 Starter?. To moje przypuszczenia. Miałeś konto na którym pracowałeś i zostało usunięte. Pytanie jaki teraz masz konto i jakie ma ono uprawnienia?. Odnośnie tworzenia i kopiowania napisałem, że OPRÓCZ tych trzech plików? ![]() RE: Jak odzyskać usunięte konto użytkownika w Windows 7? - Rorian - 17.01.2011 15:14 Sorki. OMG;( jaki ze mnie idiota czytać nawet nie potrafię ![]() Pracuje na lapku, system to Win 7 home premium a obecne konto jest na adminie RE: Jak odzyskać usunięte konto użytkownika w Windows 7? - bodziulla - 17.01.2011 15:20 Spoko nie przejmuj się jesteśmy ludźmi i jak każdy popełniamy błędy, niedopatrzenia ![]() Będzie wyraźniej jak pociągne za język ![]() RE: Jak odzyskać usunięte konto użytkownika w Windows 7? - Rorian - 17.01.2011 16:59 lapek to acer 7741g Już jest w miarę ok! Utworzyłem 2 konta i skopałem zawartość foldera ze skasowanego konta do nowego. Dzięki za pomoc! Pzdr. |