Jak zainstalować Windows 7 bez zmian partycji? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Jak zainstalować Windows 7 bez zmian partycji? (/jak-zainstalowac-windows-7-bez-zmian-partycji-1304-t) |
Jak zainstalować Windows 7 bez zmian partycji? - KOZLOF - 09.09.2009 12:59 Witam, wczoraj ściągnąłem Windows 7 w takiej wersji [ Windows.7.RTM.FINAL.Polish.Retail.X64.PL.DVD ]. Przypuszczam że to wersja trialowa i mam pytanie jak zainstalować ten system ale żeby nie stracić jednej z partycji bo na niej mam sporo ważnych plików i dlatego wolałbym ją zachować. Teraz mam Windowsa XP sp2. bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam KOZLOF RE: Jak zainstalować Windows 7 bez zmian partycji? - lc0ne - 09.09.2009 13:11 Instalacja Windows 7 krok po kroku (tutorial) Wybierasz partycję na której masz zainstalowany Windows XP, formatujesz ją i instalujesz. Pozostałe partycje pozostaną w takiej postaci w jakiej są obecnie. RE: Jak zainstalować Windows 7 bez zmian partycji? - KOZLOF - 09.09.2009 13:12 OK spróbuje, bardzo dziękuje PS: nie wiedziałem czego szukać, nowy tu jestem, sorki |