![]() |
Rozwiązany Proces zżerający 99% CPU (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f) +--- Wątek: Rozwiązany Proces zżerający 99% CPU (rozwiązany) (/proces-zzerajacy-99-cpu-rozwiazany-13037-t) |
Proces zżerający 99% CPU (rozwiązany) - Bite13 - 15.01.2011 20:25 cześć, dawno mnie tu nie było jednakże mam problem. dzisiaj rano gdy włączyłem kompa zaskoczyła mnie nadzwyczajna , powolna i "kwadratowa" praca mojego Seven'na... kiedy spojrzałem na menadżer zadań zobaczyłem w procesach proces pod nazwą pg0 który zużywa 99% CPU. Włącza się on co jakis czas zamulając cały system co czasem prowadzi do restartu kompa. Co to za proces jak mozna go usunąć na stałe ? Troche on mnie denerwuje bo robie sb coś spokojnie i nagle zamuła. gdy uda mi sie wyłączyć ten proces nagle wszystko wraca do normy... ok, naprawiłem, udało sie ![]() O to rozwiązanie z tego co widze ten pg0.exe to wirus ktory jest w 'temp' wystarczy go usunąć. mi działa i nic sie nie dzieje. pozdr ![]() |