Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Framework - problem (komp sie zawiesza) - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Framework - problem (komp sie zawiesza) (/framework-problem-komp-sie-zawiesza-13009-t)

Framework - problem (komp sie zawiesza) - Patryczek_16 - 14.01.2011 19:47

Witam. Mam taki problem z Framework'iem, a wiec tak sciągnełem gre Burnout Paradise na poczatku gra dzialala elegancko ale na drugi dzien gdy wlaczylem gre po jakims czasie windows wykrył blad i gra sie wyłączała i tak caly czas. Dowiedzialem sie z jakiegos forum ze trzeba zainstalowac Frameworka i wszystko bedzie dobrze, ale po zainstalowaniu Frameworka 4.0 i restarcie, komputer zawieszal sie zaraz po uruchomieniu. W trybie awaryjnym zakonczylem pierwszy lepszy proces zwiazany z Frameworkiem i komputer zaczął normalnie chodzic i co dziwne gierka rowniez dzialala, az do tej pory gdy znów pojawil sie ten sam problem. Usunelem Frameworka i nie wiem co robić dalej ponieważ boje sie że znowu po jego zainstalowaniu komp zacznie sie zawieszac. pomozcie pliss może wystarczy zainstalować jakies aktualizacje? z góry dzięki.