Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Problem - brak dźwięku mimo zainstalowanych sterowników(Rozwiązany) - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f)
+---- Wątek: Rozwiązany Problem - brak dźwięku mimo zainstalowanych sterowników(Rozwiązany) (/problem-brak-dzwieku-mimo-zainstalowanych-sterownikow-rozwiazany-12979-t)

Problem - brak dźwięku mimo zainstalowanych sterowników(Rozwiązany) - JaToNieTy3 - 13.01.2011 17:55

Zainstalowałem sterowniki do mojej karty dźwiękowej STĄD. Nie ma dźwięku. Nie powinna być to wina głośników, gdyż dopiero dzisiaj zainstalowałem 7, a poprzednio na XP działały prawidłowo. System je wykrywa, sterowniki są zainstalowane prawidłowo. Po podłączeniu słuchawek słychać dźwięk. Może ktoś wie o co chodzi? System Windows 7 Ultimate 32bit (x86)

RE: Problem - brak dźwięku mimo zainstalowanych sterowników - stingear - 13.01.2011 18:12

Podłączasz te głośniki poprawnie? Może masz wyciszone na głośnikach? Sprawdź je na innym urządzeniu, np na MP3/4 playerze.

RE: Problem - brak dźwięku mimo zainstalowanych sterowników - JaToNieTy3 - 13.01.2011 18:31

(13.01.2011 18:12)stingear napisał(a):  Podłączasz te głośniki poprawnie? Może masz wyciszone na głośnikach? Sprawdź je na innym urządzeniu, np na MP3/4 playerze.

Głośniki są podłączone poprawnie - w końcu wtedy działały, a nie odłączałem ich ani nic. Nie mam wyciszonych. Jeszcze je sprawdzę na telefonie i dam znać.

EDIT: Po podłączeniu telefonu dźwięk jest i głośniki normalnie działają

EDIT2: Problem naprawiony. Podłączyłem kabel do innego wejścia (głośnik przedni) i dźwięk już normalnie gra Uśmiechnięty Dzięki

Temat do zamknięcia