![]() |
Rozwiązany Jak zmienić styl klasyczny w Windows 7 na inny? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Multimedia i dodatki (/multimedia-i-dodatki-7-f) +---- Dział: Kompozycje (/kompozycje-33-f) +---- Wątek: Rozwiązany Jak zmienić styl klasyczny w Windows 7 na inny? (/jak-zmienic-styl-klasyczny-w-windows-7-na-inny-12972-t) |
Jak zmienić styl klasyczny w Windows 7 na inny? - Justine - 13.01.2011 13:51 Witam, mam Win 7 home premium, zainstalowałam kompozycję Vista inspirat ultimate i zmienił się pasek menu, wszystkie menu i okna na styl klasyczny Windows i nie mogę ustawić żeby było z powrotem tak jak na początku. nie mogę znaleźć ustawień gdzie wybiera się styl. w win XP wiem gdzie to jest a tu nie mogę znaleźć. chodzi też o to że wcześniej okna były tak jakby półprzezroczyste a teraz są jak w starym Windowsie. odinstalowałam już tamtą kompozycję, zresetowałam kompa i nic to nie dało. proszę o pomoc i z góry dziękuję. RE: Jak zmienić styl klasyczny w Windows 7 na inny? - Portator - 13.01.2011 15:52 Witam. Na pulpicie > prawy przycisk myszy > personalizacja. Tutaj zmienisz kompozycję i inne ustawienia wyglądu. Można też przez panel sterowania > Personalizacja RE: Jak zmienić styl klasyczny w Windows 7 na inny? - dziki314 - 13.01.2011 17:42 Po pierwsze kto instaluje program Vista inspirat ultimate przeznaczony do systemu Windows XP. ![]() Po drugie pozostaje ci przywrócić system przed instalacją danego programu może wróci ci do normy wygląd. ![]() Poczytaj do czego służy dany program. http://Vista.bajo.pl/download,plik,3362,Vista,inspirat,ultimate,2,1.0.html To będzie dla ciebie nauczka że najpierw się czyta do jakiego systemu operacyjnego jest dany program. ![]() RE: Jak zmienić styl klasyczny w Windows 7 na inny? - adel - 14.01.2011 19:04 i jak udało Ci się ? ja zrobiłam tak samo w moim lapku :/ RE: Jak zmienić styl klasyczny w Windows 7 na inny? - Portator - 15.01.2011 07:43 (14.01.2011 19:04)adel napisał(a): i jak udało Ci się ? ja zrobiłam tak samo w moim lapku :/ Przeczytaj odpowiedź w założonym przez Ciebie wątku. RE: Jak zmienić styl klasyczny w Windows 7 na inny? - Justine - 19.01.2011 10:47 po pierwsze instalowałam kompozycję na Win 7 która była dla win XP, nie wiem czemu nie pomyślałam, żeby poszukać czegoś innego, po drugie w personalizacjach nic nie mogłam ustawić, nie było żadnych opcji wyboru jeśli chodzi o wygląd okna, wszystko co było do zmiany to kolor ale styl dalej był klasyczny a ja chciałam znowu mieć przezroczyste okna, po trzecie uruchomiłam recovera i wróciłam do kopii zapasowej ![]() ![]() |