![]() |
Adapter Bluetooth jest wykrywany przez system, ale nie łączy z urządzeniami - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Adapter Bluetooth jest wykrywany przez system, ale nie łączy z urządzeniami (/adapter-bluetooth-jest-wykrywany-przez-system-ale-nie-laczy-z-urzadzeniami-12957-t) |
Adapter Bluetooth jest wykrywany przez system, ale nie łączy z urządzeniami - worekowsa - 13.01.2011 09:26 Taki Bluetooth sobie w domciu mam... ![]() ![]() Po podłączeniu do USB komputer sam szybko, sprawnie i bez kłopotów załadował do niego sterowniki (nie instalowałem żadnych śmiesznych BlueSoleil'ów). Na pasku pojawił mi się menedżer urządzeń Bluetooth, ale niestety nie mogę sparować komputera z telefonem i innymi urządzeniami. Komputer po prostu ich nie widzi. Wasze pomysły na załatwienie tego problemu? RE: Adapter Bluetooth jest wykrywany przez system, ale nie łączy z urządzeniami - thermalfake - 16.01.2011 12:35 Podłącz dongla do innego sprzętu najlepiej z win XP i poprawkami. Dużo osób ma problemy z tymi modelami kb-017; kb-018 gdyż to chiński szajs. Z jakim telefonem próbujesz się sparować ? |