![]() |
Asus N61VN, problem z adapterem Wi-Fi - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Asus N61VN, problem z adapterem Wi-Fi (/asus-n61vn-problem-z-adapterem-wi-fi-12948-t) |
Asus N61VN, problem z adapterem Wi-Fi - cygipolska - 12.01.2011 20:11 Witam Od jakiegoś czasu mam problem z wifi. Na przełącznik zmieniam na on i nic się nie dzieje, wczesniej pokazywalo mi na ekranie ze wifi wlaczane. bluetooth takze nie dziala. ikona wlanu na obudowie świeci się po wlaczeniu przelacznika tylko w kompie nie dziala wifi po przytrzymaniu fn+f2 Wszystko bylo ok do jakiegos czasu. Aktualizowalem sterowniki i nic. Moja karta sieciowa to: AR9285 W biosie mam wifi na enabled czyli dziala a skoro sie swieci to powinno dzialac. W menadzerze urzadzen napisane jest urzadzenie dziala poprawnie. Możliwe, że to przez automatyczną aktualizację Windowsa, lecz nie chce od nowa go instalowac czy przywracac. Jest na to jakis sposob? Z góry dzięki pozdrawiam RE: Asus N61VN, problem z adapterem Wi-Fi - PatryQ - 12.01.2011 20:22 Witaj, moja sieciówka też się czasami zawiesza, ale wystarczy wejść w menedżera urządzeń i ją wyłączyć a po chwili włączyć i działa dalej. ![]() Nie wgłębiałem się w problem tej sieciówki, bo w moim przypadku dzieje się to dość rzadko i jak wyżej pisałę wystarczy ponowne uruchomienie karty. ![]() pozdrawiam PatryQ RE: Asus N61VN, problem z adapterem Wi-Fi - cygipolska - 12.01.2011 20:32 dzieki! problem rozwiazany, dałem na diagnostykę karty, pojawiło mi się włącz ponownie kartę i działa! temat to zamknięcia |