![]() |
Problem z rundll32.exe - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Problem z rundll32.exe (/problem-z-rundll32-exe-12709-t) |
Problem z rundll32.exe - siódmy - 04.01.2011 14:04 Witam. Mój problem wygląda następująco. Chciałem pograć w wolnej chwili,odpalam grę nic się nie dzieje ale gadżet od wykorzystania procesorów pokazuje że pracują ok.50%.Wchodzę w menedżera zadań w aplikacjach pusto ale w procesach pracuje exe gry (0%) i właśnie rundll.32.exe.(do ok.50%) Muszę zakończyć proces bo procesor cały czas działa i nic się nie dzieje.Przywracanie systemu nic nie dało,naprawa z dysku z softem też.Czy ktoś wie w czym problem. Pzdr RE: Problem z rundll32.exe - War_3_ - 04.01.2011 14:08 Przeskanuj kompa antywirem i antyspyware (np malware antybites) na pełnym skanowaniu. RE: Problem z rundll32.exe - bodziulla - 04.01.2011 15:35 Hej. Gdy pomimo tego, że nadal nie pomoże skanowanie systemu, bo w praktyce możesz mieć infekcję jak wspomniał powyżej War, ale niekoniecznie może wyleczyć dokońca. Gdy to nie pomoże spróbuj Start/Uruchom wpisujesz Msconfig,przechodzisz do zakładki Uruchomianie i odznaczasz nieszczęsny Rundll z którym masz problem i dajesz ok. Pzdr RE: Problem z rundll32.exe - siódmy - 04.01.2011 17:09 W msconfig nie mam w uruchamianiu rundll32,przeskanowałem avirą i defenderem czysto.W wierszu polecenia dałem scan plików systemowych naprawił mi 2 błędy,wszystko wróciło do normy zobaczymy na jak dlugo. Dzięki i Pzdr RE: Problem z rundll32.exe - siódmy - 11.01.2011 12:24 Witam Problem znowu wystąpił i tak się zastanawiam czy sam nie wpuściłem jakiegoś robactwa przez przypadek.Ludziska sprawdżcie u siebie czy ten plik u was występuje też w folderze c;windows;syswow64 czy tylko system32. Pzdr |