![]() |
Rozwiązany Zacinający się dźwięk (Rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Zacinający się dźwięk (Rozwiązany) (/zacinajacy-sie-dzwiek-rozwiazany-12678-t) |
Zacinający się dźwięk (Rozwiązany) - krzychowsky - 03.01.2011 17:51 Witam. Mam otóż problem, który już od dłuższego czasu mnie irytuje. Mianowicie zacinający się dźwięk. Dźwięk się zacina podczas odświeżania pulpitu, przewijania strony internetowym tzw. Scroll'em i w innych dziwnych przypadkach tak jak otwieranie folderów itp. Szukałem na internecie, jest dużo tematów tego typu, ale nigdzie nie znalazłem stosownego dla mnie rozwiązania. Proszę o waszą pomoc, może już sie z takim czymś spotkaliście? RE: Zacinający się dźwięk - peciaq - 04.01.2011 11:15 Może sterowniki do karty dźwiękowej albo płyty głównej? Masz aktualne? RE: Zacinający się dźwięk - stingear - 04.01.2011 11:29 Zacznijmy od tego, jaką wersję W7 masz, oraz jaką kartę dźwiękową, bo raczej nikt tu nie jest jasnowidzem. RE: Zacinający się dźwięk - peciaq - 05.01.2011 00:07 I czy to pecet czy laptop, bo nawet tego nie wiemy. ![]() RE: Zacinający się dźwięk - krzychowsky - 07.01.2011 15:54 Jest to pecet. Wersja systemu to Profesional a karta dźwiękowa to creative blaster audigy, taka jak TUTAJ Procek Intel i3-530 2.93 Ghz Płyta głowna Intel DP55WB Grafika GeForce GT 240 1GB ddr3 RE: Zacinający się dźwięk - stingear - 07.01.2011 18:24 Spróbuj zaktualizować sterowniki do dźwięku, użyj programu DriverMax. RE: Zacinający się dźwięk - krzychowsky - 08.01.2011 16:04 Znalazłem rozwiązanie. Problemem była karta dźwiekowa. Kolega przyniósł swoja x-fi gamer i bylo dobrze choc malutkie zaklucenia bylo widac, ale juz nie przeszkadza tak jak kiedys. |