Haslo administratora - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Haslo administratora (/haslo-administratora-12670-t) |
Haslo administratora - Yanaz - 03.01.2011 14:23 Witam. Napoczatku chcial bym przeprosic za to czeste bledy ale mam Angielska klawiature poniewaz mieszkam w Angli. Mam pewien problem kolega mojej mamy zostawil komputer w domu w ktorym mieszkamy, lecz nie podal hasla do administatora i mozemy zalogowac sie tylko i wylacznie na goscia, tak naprawde nie robi mi to zadnej roznicy na jakie konto wejde ale gdy jestem na gosciu i sciagam jakis program lub gre i chce ja zainstalowac prosi mnie o haslo administratora. Mam wiec pytanie jak moge przypominiec haslo do Administratora ? RE: Haslo administratora - slawektor - 03.01.2011 14:59 Telefon czy sms do kolegi Twojej mamy żeby podał hasło. RE: Haslo administratora - f0rest! - 03.01.2011 15:42 Spróbuj tak ale może ci pisać odmowa dostępu start - uruchom - cmd - i piszesz tak: net user nazwakontaadministratora haslo np net user administrator pcw i pcw to jest nowe hasło a administrator jest to nazwa konta. RE: Haslo administratora - f0rest! - 04.01.2011 09:31 Tak masz koło tego napisać to obojętne a jak cię to drażni to napisz cd.. (z tymi kropkami) net user NAZWATEGOKONTA haslo . |