Pytanie o przeglądarkę internetową - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Pytanie o przeglądarkę internetową (/pytanie-o-przegladarke-internetowa-12648-t) |
Pytanie o przeglądarkę internetową - kalisz1955 - 02.01.2011 17:38 Witam. Mam Windows 7 x64 i używam przeglądarki Google Chrome, wersja stabilna 8.Mam pytanie czy instalować przeglądarki Beta, czy są one bezpieczne dla systemu jak i dla moich danych na kompie, bo Google Chrome jest już 10 wersja Beta , a IE 9 wersja Beta. Czy ktoś może mi odpowiedzieć lub podać link do odpowiedzi, bo ja jakoś nie mogę nic na ten temat znaleźć w Google. RE: pytanie o przeglądarkę internetową - DamiaX - 02.01.2011 18:10 Sam używam google chrome. Z wersjami beta czasami nie ryzykować :-/ Pobrałem wersję ie 9 wersje beta i miałem z nią problemy. Z google chrome nie mam problemów. Najlepiej wybierz google chrome wersje beta. Ale wersje beta czasami są niestabilne tak jak Ie 9. RE: Pytanie o przeglądarkę internetową - siódmy - 02.01.2011 19:01 Ja właśnie przesiadłem się z ie8 na 9. No niestety jeszcze jej trochę brakuje nie radzi sobie na nk i parę innych problemów potrafi czasami się zamknąć zamulić a czy jest bezpieczna ? powinna system działa normalnie. Pzdr RE: Pytanie o przeglądarkę internetową - Portator - 03.01.2011 08:13 Nigdy nie używam wersji Beta. Każde testowanie czegoś nie dopracowanego, może odbić się czkawką na systemie. RE: Pytanie o przeglądarkę internetową - War_3_ - 03.01.2011 08:19 Zgadzam się z Fundacją - testują zabezpieczenia, ustawienia, konfiguracje - nie do końca wiadomo czy to już działa czy jeszcze nie. Preferuję wersje release przeglądarek. RE: Pytanie o przeglądarkę internetową - kalisz1955 - 03.01.2011 16:36 dzięki, czyli tylko wersje stabilne |