Problem z USB brak sterowników - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Problem z USB brak sterowników (/problem-z-usb-brak-sterownikow-12640-t) |
Problem z USB brak sterowników - elb24 - 02.01.2011 10:24 (21.12.2009 23:52)kris6565 napisał(a): Witam mam pewien problem a mianowicie nie wykrywa mi urządzeń usb... żaden z portów nie działa a w menadżerze urządzeń mam informacje "Unicom device" a jak wejdę w szczegóły to jest napisane stan urządzenia: "System Windows zatrzymał to urządzenie z powodu zaraportowanych problemów. (Kod 43)" nie wiem o co chodzi aktualizowałem sterownik ale on line ale wyskakuje komunikat że system Windows stwierdził że oprogramowanie dla tego urządzenia jest aktualne... nie wiem co robić a usb jest mi bardzo potrzebne teraz do pracy PROSZĘ O POMOCWitam, właśnie to samo jest u mnie Pierwsza instalacja New PC Studio działała jak należ y, potem kolejne instalacje innych już programów jakby rozwaliły wszystkie ustawienia. Na nic 'nakładka' (ponowna instalka PC Studio), odinstalowanie, usunięcie katalogu i ponowne zainstalowane. Urządzenie (czyli telefon) po podłączeniu przez USB jest nieznane hmmm... Miał ktoś jeszcze taki sam problem? Da się to naprawić? Jeśli tak to jak? Pozdrawiam |