Problem z klawiaturą - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Problem z klawiaturą (/problem-z-klawiatura-12543-t) |
Problem z klawiaturą - RemiCieszyJape - 29.12.2010 20:16 Dzisiaj jeszcze normalnie pisałem na komputerze ,aż tu nagle pojawił się problem z klawiaturą każdy klawisz ma funkcję innego (oprócz liter) nie rozumiem co się stało Np. Gdy nacisnę strzałkę w prawo pojawia mi się ten oto znaczek - wraz z kalkulatorem :-/ natomiast insert ,home.... wprawiają komputer w stan wstrzymania kombinacja alt + ctrl + delete całkowicie wyłącza kompa po naciśnięciu strzałki w dół pojawia się okno plik w firefoxie i tak dalej i tak dalej.... jestem kompletnie załamany nie wiem co zrobić bardzo proszę o pomoc RE: Problem z klawiaturą - zbig - 29.12.2010 20:45 Klawiatura Ci się zepsuła. RE: Problem z klawiaturą - szymo24 - 29.12.2010 20:47 Albo stery albo zwarcie klawiatury. RE: Problem z klawiaturą - fourup - 30.12.2010 06:59 Podepnij inną klawiaturę - jeśli będzie to samo - masz wirusa (kiedyś Córka złapała takiego). Jeśli klawiatura posiada inne opcje dodatkowe - możliwe, że zblokował Ci się klawisz Fn (prawdopodobnie skleiła się gumka grafitowa do styków). No i nie wykluczam uszkodzenia fizycznego lub elektrycznego/elektronicznego klawiatury, jednak to jest najmniej prawdopodobne. |