Błąd 1612 Samsung PC Share Manager - nie można zainstalować - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Błąd 1612 Samsung PC Share Manager - nie można zainstalować (/blad-1612-samsung-pc-share-manager-nie-mozna-zainstalowac-12526-t) |
Błąd 1612 Samsung PC Share Manager - nie można zainstalować - szaber - 29.12.2010 11:37 Mój system to Windows 7 64 bit profesional. Sprawa jest następująca: Miałem zainstalowany program Samsung PC SHARE MANAGER. Działał bezproblemowo, ale przestał. Odinstalowywałem wieloma metodami, ale nie znikał z systemu. W końcu ręcznie wykasowałem i usunąłem wszelakie wpisy w rejestrze. Teraz przy próbie zainstalowania programu SAMSUNG PC SHARE MANAGER, wyskakuje komunikat: "czy chcesz usunąć zaznaczoną aplikację i jej wszystkie składniki" Po wciśnięciu NO -wiadomo koniec instalki,po wciśnięciu YES komunikat: "Błąd - 1612 the installation source for this product is not available. Verify that the source exists and that you can access it" Znalazłem na stronie microsoftu solucje i fixa, ale tyczy się on problemów z instalką Office. http://support.microsoft.com/kb/971187 Posty w stylu, format i reinstal sobie darujcie. RE: BŁĄD 1612 SAMSUNG PC SHARE MANAGER - War_3_ - 29.12.2010 11:40 Do usunięcia użyj Revo Unistaler + CCleaner. Jak jeden nic nie znajdzie, to drugi poradzi, zrób też czyszczenie rejestru. Najlepiej jakbyś potem pobrał z internetu najnowszą instalkę tego managera. RE: BŁĄD 1612 SAMSUNG PC SHARE MANAGER - szaber - 29.12.2010 12:30 Wszystkie czynności poza Revo unistaler robiłem kilkakrotnie wcześniej. Teraz zassałem REVO i też zrobiłem wszystko kolejny raz w proponowanej kolejności, ale nic to nie zmieniło. edit 02-01-2011 dla zainteresowanych udało mi się rozwiazac problem. Znalazłem wyższą wersję programu, ale dedykowana pod inny telewizor, który podczas próby instalacji wywalał ten sam błąd,ale dodatkowo informował o numerze poprzednij instalacji. Dzięki temu numerowi znalazłem pozostalości starej instalki w rejestrze, usunąłem i można juz było instalowac program. temat do zamknięcia. |