Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem ze zmianą tapety na Windows 7 - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Problem ze zmianą tapety na Windows 7 (/problem-ze-zmiana-tapety-na-windows-7-12432-t)

Problem ze zmianą tapety na Windows 7 - prydzio2 - 25.12.2010 22:40

Witam!
dziś sformatowałem swojego kompa (windows7) i wszytko pięknie ładnie ale chce zmieć tapetę i bach nie da się
mam ciągle czarne tło mogę zmieniać tylko na inne kolory a na nic innego w personalizuj jak wezmę inna kompozycje to od razu się zmieni tło na czarne
próbowałem coś robić z rejestrem ale nic z tego...
HELP !

załączam skan z combofixa (nie wiem o co tam chodzi stok mi poradził abym to zrobił i dał na forum)
! SKAN !

RE: PROBLEM ZE ZMIANA TAPETY NA Windows 7 ! - f0rest! - 25.12.2010 22:57

Nie używał COMBOFIXA bez potrzeby ! , jaka wersja systemu windows czy to nie jest czasem STARTER ?

RE: Problem ze zmianą tapety na Windows 7 - prydzio2 - 26.12.2010 12:28

Nie to nie starter mam Windows 7 ultimate 32 bity.

Możesz mi pomóc ?

RE: Problem ze zmianą tapety na Windows 7 - Oximon - 26.12.2010 16:56

Może spróbuj jeszcze raz sformatować kompa. Czasem podczas instalacji systemu źle rozmieszczają się dane na dysku i obrazy nie mają dostępu do tej funkcji zmiany tapety.

RE: Problem ze zmianą tapety na Windows 7 - prydzio2 - 26.12.2010 18:04

Próbowałem już 2 razy go formatować ;/

RE: Problem ze zmianą tapety na Windows 7 - ihatebuffering - 26.12.2010 19:38

A w prawym dolnym rogu masz jakiś znak wodny? (napis czy coś).

RE: Problem ze zmianą tapety na Windows 7 - prydzio2 - 26.12.2010 22:06

Miałem napis ta kopia systemu i tak dalej ale już to usunąłem. ale tapety dalej nie mogę zmienić... właśnie w tym tkwi problem
przed formatem też miałem pirata i zrobiłem to samo (usunołem remowwatem ten napis) i mogłem zmienić tapetę a teraz nie moge ciągle jest czarna... moge zmieniać na jakiś inny kolor ale nie na inna tapete (moge ustawić np. żółty niebieski zielony ale jakiegoś zdjęcia już nie)

RE: Problem ze zmianą tapety na Windows 7 - Oximon - 27.12.2010 08:13

Może coś nie tak z płytą instalacyjną?

RE: Problem ze zmianą tapety na Windows 7 - War_3_ - 27.12.2010 08:30

Piractwa nie wspieramy. Panu podziękujemy.