![]() |
Nawiązywanie połączenia internetowego - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Nawiązywanie połączenia internetowego (/nawiazywanie-polaczenia-internetowego-12411-t) |
Nawiązywanie połączenia internetowego - eClaus - 24.12.2010 22:58 Mam dziwny problem z nawiązaniem połączenia internetowego przy instalacji programów typu divX, czyli takich, które dociągają pliki instalacyjne z internetu podczas instalacji oraz podczas próby wrzucenia czegoś na imageshack czy megaupload oraz załączania czegoś do maili. Mam na 100% połączenie z internetem z tej prostej przyczyny, iż właśnie piszę tego maila ;] jednak przy powyższych czynnościach wyskakuje błąd "You must be connected to internet to complete installation." Na początku myślałem iż jest to wina Nortona 360 4.0, ale po deinstalacji i restarcie problem nie zniknął :/ Nie bardzo miałem się gdzie z tym zwrócić a nie mam pojęcia co mam zrobić ![]() Z góry dzięki! RE: problem z połączeniem internetowym - thermalfake - 24.12.2010 23:24 W IE Narzędzia -> Opcje internetowe -> Ustawienia sieci LAN -> Serwer proxy ma być odhaczony tzn nieużywany Narzędzia -> Pracuj w trybie offline klikamy 2 krotnie RE: problem z połączeniem internetowym - eClaus - 24.12.2010 23:44 Wielkie dzięki ![]() ![]() Wielki szacun i w ogóle! |