![]() |
Problem z mikrofonem - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Problem z mikrofonem (/problem-z-mikrofonem-12387-t) |
Problem z mikrofonem - sims153 - 23.12.2010 19:22 Witam. Wiem że było już wiele tematów podobnych lecz takiego chyba nie było ![]() Mam dwie karty dźwiękowe (jakiś Realtek od razu na płycie głównej, oraz stara karta CMI8738) Chciałem kiedyś sobie z kolegą pogadać na skype, podpiąłem mikro do karty dźwiękowej, lecz nie było mnie słychać więc podpiąłem swoją starą kartę dźwiękową CMI8738 (oczywiście zainstalowałem sterowniki) lecz i na niej mikro nie działał, mimo że kiedyś na Windowsie XP wszystko ładnie chodziło (ten sam mikrofon). Dodam że jak podpinam inny mikrofon do realteka to chodzi... ![]() To samo jak podpinam mój mikrofon do laptopa (Windows XP) - wszystko pięknie chodzi. Mam nadzieję że ktoś pomoże ![]() |