Rozwiązany Problem z ikonami w Win XP - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Pozostałe systemy Windows (/pozostale-systemy-windows-31-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z ikonami w Win XP (/problem-z-ikonami-w-win-xp-12373-t) |
Problem z ikonami w Win XP - gleba - 23.12.2010 08:09 Witam, mam mały problem związany z systemem Windows XP. A no więc tak, zainstalowałem SevenMizer, jednak mi się nie spodobał i go odinstalowałem. A ikony pulpitu jak i w dysku są od siebie tak samo oddalone jak z sevenmizer. I czy można to było jakoś przywrócić do normalności? W załączniku zdjęcie jak to wygląda. RE: Problem z ikonamiXP - thermalfake - 23.12.2010 08:57 Na pulpicie prawoklik myszy we właściwości, zakładka wygląd, opcja zaawansowane, z menu element wybierasz rozmieszczenie ikon pionowe, ustaw wartość, zastosuj i po sprawie. RE: Problem z ikonamiXP - gleba - 23.12.2010 09:53 Dzięki wielkie! [pomógł] |