Nie włącza mi się Counter-Strike 1.6 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Nie włącza mi się Counter-Strike 1.6 (/nie-wlacza-mi-sie-counter-strike-1-6-12358-t) |
Nie włącza mi się Counter-Strike 1.6 - SPeC :p - 20.12.2010 22:56 Mam ten sam problem (( Nie jest to raczej problem ze sprzętem, bo mam laptopa specjalnie do gier kupionego - Prawie nówka jeszcze (Asus) Myślę że ma to związek z marką laptopów RE: Nie włącza mi się Counter-Strike 1.6 - SilvA - 20.12.2010 23:17 Sam gram na lapku jak już wspominałem Acer i nie mam żadnych problemów wszystko działa bez zarzutów. Jeszcze jedno czy tu chodzi o steama czy non steama? Jak non steam to nie pisz więcej na temat cs'a. RE: Nie włącza mi się Counter-Strike 1.6 - SPeC :p - 21.12.2010 15:20 Mam problem i z Steam'em i Non Steam'em ;/ Natomiast trudno skoro nikt nie wie to prosze sie nie trudzić pogram se na starym kompie gdzie wszystko działa normalnie |