Moduł bluetooth i transfer plików - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Moduł bluetooth i transfer plików (/modul-bluetooth-i-transfer-plikow-12328-t) |
Moduł bluetooth i transfer plików - kalisz1955 - 21.12.2010 20:48 Witam. Mam problem z modułem bluetooth, kupiłem na promocji za 10 zl mini bluetooth, wszystko się ładnie zainstalowało i działa w połączeniu z komórką LG GD 510, tylko ma mały problem otóż przy transferze pliku około 0,5 Mb z telefonu na kompa jest ok, natomiast pliki powyżej 1 Mb , przerywa po ściągnięciu około 70 % i wyświetla komunikat-przesyłam fotkę. czy może mi ktoś pomóc? RE: Moduł bluetooth i transfer plików - ihatebuffering - 22.12.2010 15:34 Był jakiś program dołączony do tego moduły? RE: Moduł bluetooth i transfer plików - peciaq - 22.12.2010 15:44 Może nie masz wolnego miejsca na komórce, bo próbuje zapisać w pamięci telefonu, a nie na karcie SD? RE: Moduł bluetooth i transfer plików - kalisz1955 - 23.12.2010 10:34 witam. Niestety nie było żadnego oprogramowania do tego, a jeśli chodzi o miejsce to chodzi o przesłanie fotki z telefonu na kompa ,z kompa na komórkę wszystko działa OK. RE: Moduł bluetooth i transfer plików - k_czerwiec - 02.01.2011 12:43 A spróbuj może przez jakiś inny program niż Windowsowsie oprogramowanie. np. BlueSolei. |