Podczas rozruchu mam do wyboru dwa Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Podczas rozruchu mam do wyboru dwa Windows 7 (/podczas-rozruchu-mam-do-wyboru-dwa-windows-7-12266-t) |
Podczas rozruchu mam do wyboru dwa Windows 7 - big93 - 19.12.2010 11:54 podczas rozruchu mam do wyboru dwa win7 mimo, że jest zainstalowany tylko jeden Jak zrobić żeby był tylko jeden tam wpisany albo żebym w ogóle nie musiał wybierać. RE: podczas rozruchu mam do wyboru dwa win7 mimo, ze jest zainstalony tylko jeden - f0rest! - 19.12.2010 11:59 start-uruchom (jak nie ma win+r)-msconfig-rozruch-i usuń te nie działające wpisy albo mój komputer właściwości - po lewej zawansowane ustawienia systemu-w zakładce zaawansowane - uruchamianie odzyskiwanie - ustawienia-domyślny system wybierz swój (działający)-i odznacz czas wybierania listy systemów |