![]() |
Problem z dostępem do sieci - router D-Link. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Problem z dostępem do sieci - router D-Link. (/problem-z-dostepem-do-sieci-router-d-link-12260-t) |
Problem z dostępem do sieci - router D-Link. - kacper212 - 18.12.2010 23:11 Udało mi się połączyć z routerem D-link Ale nie mam dostępu do internetu pokaże przykładowy schemat. Mój komputer --------------- nazwa sieci -------X--------- internet Help me ! RE: Potrzebna natychmiastowa pomoc. - Wajcheusz - 18.12.2010 23:43 Łał, super, a może coś więcej ! Po 1 jak się łączysz, Wifi czy kabel po 2 czy masz pewność że sieć ma internet po 3 czyli czy d-link jest podłączony do netu po 4 jakiego masz antywira po 5 jaki ustawiłeś poziom zabezpieczeń, i jaki typ sieci wybrałeś po 6 czy korzystasz z zapory win czy programowej ... Za takie posty jak twój to jak byłem modem na innym forum to odrazu warn był. |