![]() |
Rozwiązany Przerwana instalacja (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Przerwana instalacja (rozwiązany) (/przerwana-instalacja-rozwiazany-12249-t) |
Przerwana instalacja (rozwiązany) - sci123 - 18.12.2010 17:50 ![]() ![]() ![]() RE: Przerwana instalacja - andrew-jar - 18.12.2010 17:54 Witam A po restarcie masz włożoną płytkę do napędu? i ustawione bootowanie na napęd optyczny?. Pozdrawiam RE: Przerwana instalacja - sci123 - 18.12.2010 17:59 Płytka jest. To drugie nie wiem. Ale nic nie robiłe tylko niacisnąłem Ok bo myślałem żę będzie kontynuowało jak byś mógł to wytłumacz tu co i jak albo napisz mi na gg ( *). Pomocy!! RE: Przerwana instalacja - thermalfake - 18.12.2010 21:53 Zrób instalkę raz jeszcze. Jak z nośnika to: Ustaw bootowanie z napędu pod biosem lub jeśli jest klawisz z którego możemy wybrać urządzenie do startu to wduś go i wybierz napęd. W managerze dysku usuń stare partycje i załóż ponownie. Zainstaluj do końca i daj bratu po łapach niech się nauczy na następny raz. ![]() Jak z recovery, uruchom z klawisza przewidzianego zdefiniowanego przez producenta (instrukcja lub plansza bios) i postępuj zgodnie do końca. RE: Przerwana instalacja - sci123 - 19.12.2010 18:18 Nie da się zrobić tej instalacji od nowa. Jak usunąć partycje i zrobić nowe ? A brat tak doastał po łapach że aż... RE: Przerwana instalacja - andrew-jar - 19.12.2010 21:05 Witam Uruchom komputer z płytki instalacyjnej systemu i podczas wyboru dysków/ partycji masz opcje, gdzie możesz wykonać operacje na partycjach. ![]() Pozdrawiam RE: Przerwana instalacja - f0rest! - 19.12.2010 22:20 Następnie zaznacz partycję gdzie chcesz zainstalować system i daj format po sformatowaniu zaznacz ponownie partycję i kliknij dalej i zamknij brata gdzie indziej ![]() RE: Przerwana instalacja - sci123 - 19.12.2010 22:54 Problem rozwiązany. Brata wyśle do wojska albo coś w ten deseń. A może do piwnicy... zastanowie się nad tym. Dziękuję wszystkim. ![]() ![]() |