![]() |
Zacinająca się myszka i klawiatura bezprzewodowa - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Zacinająca się myszka i klawiatura bezprzewodowa (/zacinajaca-sie-myszka-i-klawiatura-bezprzewodowa-12238-t) |
Zacinająca się myszka i klawiatura bezprzewodowa - szymo24 - 18.12.2010 12:05 Mam problem z klawiaturą i myszką bezprzewodową firmy manhattan. Otóż zacina sie że nie można nic napisać a czasami gdy kliknę o lecą litery np. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. A w myszce też się czasami zatnie że jakby nie działa a po chwili działa. RE: Zacinająca się myszka i klawiatura bezprzewodowa - tomcio931 - 18.12.2010 12:53 Sterowniki wszystko po instalowane? Jeśli tak to je usuń i sprawdź jak będzie działało bez. (multimedialne nie będą łaziły, ale to prawdopodobnie jest konflikt sterowników z Win7. Miałem podobny problem ![]() RE: Zacinająca się myszka i klawiatura bezprzewodowa - stingear - 18.12.2010 13:11 Powodem może być także konflikt sygnałów, tj. masz ustawione na ten sam kanał komunikacji zarówno mysz, jak i klawiaturę. Pod myszą i klawiaturą oraz ewentualnie pod odbiornikiem powinien być przełącznik kanałów. RE: Zacinająca się myszka i klawiatura bezprzewodowa - szymo24 - 18.12.2010 19:56 Mam pod myszą i klawiaturą czerwony przyciski gdy klikam to tak samo.Sterowniki przez windows update i nie pisze że są stery w dodaj i usuń programy RE: Zacinająca się myszka i klawiatura bezprzewodowa - stingear - 19.12.2010 21:33 Użyj programu DriverMax do aktualizacji sterowników. Problem jest od samego początku, czy od pewnego czasu? RE: Zacinająca się myszka i klawiatura bezprzewodowa - szymo24 - 21.12.2010 16:00 Raczej od samego początku.Najpierw myszka,ale gdy przybliży się w strone komputera to nie zacina. RE: Zacinająca się myszka i klawiatura bezprzewodowa - szymo24 - 23.12.2010 14:31 Czy to możliwe że przez wykrzywiony nadajnik usb to sie dzieje RE: Zacinająca się myszka i klawiatura bezprzewodowa - szymo24 - 23.12.2010 20:35 Halo jest kto? |