![]() |
Kobiety i...(16+) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Kobiety i...(16+) (/kobiety-i-16-12174-t) |
Kobiety i...(16+) - LadyInBlue - 16.12.2010 09:59 Do sexshopu wchodzi młoda kobieta i mówi : - Kupowałam tu w zeszłym tygodniu wibrator. - Pamiętam, pamiętam - odpowiada sprzedawca - czy mogę w czymś jeszcze pomóc ? - Wie pan - kobieta wyjmuje z torebki zakupiony przedmiot - on strasznie na boki bije. Sprzedawca, któremu nie bardzo chciało się przyjmować reklamację, informuje poważnym głosem : - Coż mogę pani powiedzieć ? Bije...znaczy kocha. Pod nieobecność męża żonka zabawia się z wibratorem. Nagle słyszy dzwonek do drzwi. Otwiera je, chowając sprzęt w ręce za plecami. W drzwiach widzi nieszczęśliwego, załamanego męża ze łzami w oczach.. - Kochanie, co się stało? Dlaczego wracasz tak wcześnie z pracy..i dlaczego płaczesz? - Wylali mnie, po tylu latach..a na moje miejsce kupili... MASZYNĘ! Rozmowa dwóch blondynek: -Wyobraź sobie,ze mój wibrator chyba mnie zdradza. -?! Jak na to wpadłaś? -Baterie szybko siadają... Dlaczego Francuzki przestały używać wibratorów? Niszczyły im uzębienie. |