![]() |
Czy ma wybaczyć? (porady forumowe) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Czy ma wybaczyć? (porady forumowe) (/czy-ma-wybaczyc-porady-forumowe-12076-t) |
Czy ma wybaczyć? (porady forumowe) - LadyInBlue - 13.12.2010 14:33 Uwaga! Pisownia oryginalna! Podczas mojej nieobecnosci moj chłopak przespał sie ze swoja kumpela powiedział mi ze maja taki układ gdy nie ma ich partnerow pomagaja sobie w "trudnych chwilach" co mam zrobic??? nie było mnie 7 mc moze to go troche tłumaczy Odpowiedzi: - no najlepiej będzie jak go przeprosisz i mu wybaczysz ! przecież oni mają taki układ a ty się zaraz czepiasz... - daj mu po "układzie" a potem w mordę...............i pogoń na cztery wiatry....... - no więc sama widzisz że jesteś sobie winna...jeszcze bukiet kwiatów mu kup na przeprosiny ! - no ale on taki biedny był i zrobił to z tęsknoty za tobą...to chyba jasne... - jaki twój facet jest porządny...poszedł z nią do łóżka bo jej chciał pomóc w trudnych chwilach ! - ciekawe czy to dziala w dwie strony? - jak chcesz cos zlapac od niego to nie ma sprawy - czy to jakis zart, czy w naszym kraju nie tylko politycy to idioci!! |