![]() |
Win 7 i autoconnect - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Win 7 i autoconnect (/win-7-i-autoconnect-12057-t) |
Win 7 i autoconnect - szem0 - 12.12.2010 15:46 Witam jestem nowym użytkownikiem win7 i mam pytanie Jak zrobić autoconnecta pod ten system? Bo nie mam już pojęcia RE: Win 7 i autoconnect - thermalfake - 12.12.2010 16:49 Pomocny wątek RE: Windows 7 i autoconnect - f0rest! - 12.12.2010 17:20 Najnowsza wersja niby nie działa ale tak naprawdę działa ale jest niestabilna a szkoda po na jakiś czas temu na XP używałem tego programu i był rewelacyjny a teraz no niestety , używasz Neostrady tp ? jak tak to ci napisze poradnik jak łączyć się z internetem przy starcie systemu odrazu bez uruchamiania strefy neostrady RE: Windows 7 i autoconnect - Luke - 12.12.2010 17:30 Jakiś czas temu sam chciałem napisać taki program do automatycznego łączenia się i gdy już testowałem mechanizm nawiązywania połączeń, zorientowałem się, że coś takiego już istnieje. Ale teraz, gdy widzę, że ten programik ma problemy, zastanawiam się, czy nie wznowić tamtego projektu... ![]() RE: Windows 7 i autoconnect - szem0 - 12.12.2010 19:29 mam neostrade 2mb i modem ZXDSL 831 tylko mi w autoconnectcie nawet nie ppokazuje żadnego połączeni, jest puste okno ten program był dobry do zmiany ip i do programów typu jdownloader jakieś pomysły? RE: Windows 7 i autoconnect - thermalfake - 12.12.2010 20:51 Wiem, ze rozwiązanie nie jest do końca satysfakcjonujące finansowo ale nie drogi routerek i kłopoty z niedogodnościami systemów, połączeń usb itp idą w zapomnienie. Po co się stresować. RE: Windows 7 i autoconnect - szem0 - 12.12.2010 21:09 mi się modem dobrze łączy nie chcę innych programów tylko do połączenia bo autoconnect dobrze gra z jdownloaderem sam restartuje połączenie i pobiera po kolei party |