Logowanie usługi Usługa profilów użytkowników nie powiodła się. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f) +--- Wątek: Logowanie usługi Usługa profilów użytkowników nie powiodła się. (/logowanie-uslugi-usluga-profilow-uzytkownikow-nie-powiodla-sie-12036-t) |
Logowanie usługi Usługa profilów użytkowników nie powiodła się. - Lenoree - 11.12.2010 13:18 Mój komputer to laptop dell oprogramowanie win7 home premium. od kilku dni mam taki problem jak w tytule. przy logowaniu do pprofilu użytkownika wyświetla mi sie taka informacja :Logowanie usługi Usługa profilów użytkowników nie powiodła się. próbowałam Odzyskiwania w trybie awaryjnym, ale nie mam utworzonego punktu przywracania na dysku systemowym. Chciałam tez założyć nowy profil użytkownika ale komputer wogole nie reaguje na polecenie : Zarządzaj innym kontem" Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć co zrobić abym mogła się normalnie zalogować? RE: Logowanie usługi Usługa profilów użytkowników nie powiodła się. - DamiaX - 11.12.2010 13:33 Spotkałem się z tym problemem . U Jakiegoś dziecka co komputer zepsuł i byłem naprawić go . Wyświetlana była ta sama wiadomość. Nie pamiętam dokładnie ale wszedłem w tryb awaryjny. Weszłem w zarżadzanie kontami. Usunąłem Grupy urzytkowników. Usunąłem konta. Włączyłem konto Administratora w cmd : net user administrator /active: yes I zrestartowałem komputer. Chyba to pomogło . Nie pamiętam teraz bo to było dawno chyba 6 miesięcy temu . A grzebałeś w zarządzaniu kontem w systemie ? RE: Logowanie usługi Usługa profilów użytkowników nie powiodła się. - Lenoree - 11.12.2010 13:40 właśnie o to chodzi ze wogóle nie mogę włączyć zarządzania kontami ;/ mam konto administratora, ale jedyne co mogę zrobić z kontami użytkowników to usunięcie albo zmiana mojego hasła, nic wiecej ;/ RE: Logowanie usługi Usługa profilów użytkowników nie powiodła się. - DamiaX - 11.12.2010 13:52 Usuń wszystkie. A w cmd wpisywałeś komendę po wyżej ? RE: Logowanie usługi Usługa profilów użytkowników nie powiodła się. - Lenoree - 11.12.2010 14:48 nie moge usunąć kont, tylko hasła albo je zmienic. wpisanie komendy i zrestartowanie kompa tez nic nie dalo |