Wyłączenie obsługi wielu monitorów - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Wyłączenie obsługi wielu monitorów (/wylaczenie-obslugi-wielu-monitorow-12017-t) |
Wyłączenie obsługi wielu monitorów - narcotic - 10.12.2010 16:11 Witam, Tak jak w temacie - da się to wyłączyć? Wiele programów otwiera się poza prawą granicą ekranu, co jest bardzo uciążliwe. Nie mam problemu z dopasowaniem monitora, bo wszystko działa jak należy, wszystko jest na swoim miejscu. A więc problem na 99% tkwi w wyłączeniu obsługi drugiego monitora. Szukałem odpowiedzi w internecie, ale niestety nieskutecznie. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam. RE: Wyłączenie obsługi wielu monitorów. - Luke - 10.12.2010 18:00 Użyj kombinacji Windows + P, aby zmienić lub wyłączyć ten tryb. RE: Wyłączenie obsługi wielu monitorów - narcotic - 10.12.2010 18:20 Wielkie dzięki, nawet nie wiedziałem, że to takie proste Stawiam piwko. |