![]() |
Nowa lokacja w oknie zapisu, da się? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Nowa lokacja w oknie zapisu, da się? (/nowa-lokacja-w-oknie-zapisu-da-sie-12016-t) |
Nowa lokacja w oknie zapisu, da się? - rakoczyn - 10.12.2010 15:04 Witam. Zastanawiałem się, czy można jakoś dodać swój folder czy inną lokalizację do okienka zapisu. Chodzi mi o tą część po lewej stronie. ![]() RE: Nowa lokacja w oknie zapisu, da się? - rakoczyn - 16.12.2010 09:45 Naprawdę, nikt nie wie czy to możliwe? :-/ RE: Nowa lokacja w oknie zapisu, da się? - ihatebuffering - 16.12.2010 13:02 To jest dobre pytanie, tylko to nie zależy od Windowsa. Przykładowo w Firefoxie mamy typowe okienko gdzie można dodawać swoje pozycje, a w operze takie. Ja nie znam sposoby na dodanie tu swoich ścieżek. RE: Nowa lokacja w oknie zapisu, da się? - Portator - 16.12.2010 17:06 Witaj. Ja ułatwiłem sobie zapisywanie dodając kolejną tematyczną bibliotekę a w przeglądarce wskazuję jej ścieżkę. Pozostałe nie tematyczne pliki zapisują się w Pobrane ( też jako biblioteka ). |