Problem z Windowsem 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Problem z Windowsem 7 (/problem-z-windowsem-7-12000-t) |
Problem z Windowsem 7 - czaja62 - 09.12.2010 21:48 Mam taki problem jak poniżej napisałem... Wiesz może co się dzieje?? Mam Laptopa Belinea o.book 5... mam procesor Inter® Core™2 Duo CPU 2,4 Razy 2 i 2 gb ram i Karte graficzna nVidia 8,600 Gt I na początku jak go kupiłem miałem Viste... i bardzo zamulał wiec jak wyszedł Windows 7 to załatwiłem od kumpla informatyka... I zainstalowałem Wersje Windows 7 Ultimate 32bit i wszystko fajnie chodziło przez jakieś 5-6 miesięcy... i raz wyłączyłem kompa i się tylko kanczyl do: Trwa Uruchamianie Systemu Windows i dalej nie chciał... A kopia zapasowa tez nie pomogła wiec Sformatowałem i znów wgrałem i chodził przez 2 tygodnie i znów to samo się stało?? Wiesz może co jest tego przyczyna... Laptop ma 2 lata i jeszcze powiem że kumpel me taki sam model jak ja i Jemu chodzi Windows 7 Ultimate i innym też a mi teraz nie chce chodzić? |