NFS MW działa bez problemu na Windows 7 64 bit - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: NFS MW działa bez problemu na Windows 7 64 bit (/nfs-mw-dziala-bez-problemu-na-windows-7-64-bit-11993-t) |
NFS MW działa bez problemu na Windows 7 64 bit - palunio - 09.12.2010 16:37 Zaraz zapewne połowa napisze: Boże, w jakie Ty stare gry grasz itp. Jednak dopiero co kupiłem niedawno lapka i pierwszą gra jaka mi przyszła na myśl, był właśnie NFS MW, w którego grałem w latach jego świetności. Ale że bardzo go lubiłem, więc postanowiłem go zainstalować i na lapku. A tu pochwale się moim wynikiem... ;-) RE: NFS MW działa bez problemu na Windows 7 64 bit - ihatebuffering - 09.12.2010 16:54 Według mnie najlepsza cześć z serii NFS Wynik niezły. Miałem kiedyś podobny. Pościg trwał ponad 40 min i zostałem złapany przez błąd/niedopatrzenie/głupotę gry? Nawet nie wiem jak to nazwać. Mianowicie wjeżdżając w zakręt celowo zahaczyłem zbiornik z wodą, ale jeszcze przed tym zobaczyłem że pojawiła się kolczatka około 40m od mojego auta Oczywiście lajtowo bym ją ominął, ale... Ale pech chciał, że miałem włączone w ustawieniach animacje zniszczeń tych różnych pomagajek typu zbiornik z wodą, wielki baner, zwalający się most itp. No i gdy wjechałem do zbiornika włączyła się animacja, zobaczyłem kolczatkę, a po animacji komp sam wjechał w tą kolczatkę i było Busted ! Wtedy nie było mi do śmiechu Btw. Po MW jeszcze Carbon był "strawny". Kolejne NFS to komercjalna tandeta dla kasy IMO RE: NFS MW działa bez problemu na Windows 7 64 bit - palunio - 09.12.2010 17:05 No a u mnie znowuż było tak, że na mapce nie wyskoczyło mi że jest blokad. I zobaczyłem ją w dosłownie ostatniej chwili, po wyjeździe zza ciężarówki z drzewem... A tak bardzo chciałem doprowadzić pościg do godziny... ;-p RE: NFS MW działa bez problemu na Windows 7 64 bit - Driver - 09.12.2010 17:10 Ja tam zawsze patrzę gdzie jadę i jeszcze spoglądam na minimapkę RE: NFS MW działa bez problemu na Windows 7 64 bit - palunio - 09.12.2010 20:34 (09.12.2010 17:10)Driver napisał(a): Ja tam zawsze patrzę gdzie jadę i jeszcze spoglądam na minimapkę Ale ja nie napisałem że nie patrzę na minimapkę. Patrzyłem, ale dodałem, że nie było zaznaczonej blokady. W ostatniej chwili jak wyjechałem zza tej ciężarówki, to dopiero wtedy i na mapce mi wyskoczyła. Ale wtedy bylo juz za późno. |