![]() |
Sterowniki są - brak dźwięku - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Sterowniki są - brak dźwięku (/sterowniki-sa-brak-dzwieku-11953-t) |
Sterowniki są - brak dźwięku - sugar00cube - 08.12.2010 14:59 Mam mały problem. Po sformatowaniu komputera nie mam dźwięku na komputerze, mimo iż wszystkie sterowniki są zainstalowane. Wcześniej nic takiego się nie działo. Zbytnio się na komputerach nie znam, więc nie wiem co powinnam jeszcze podać. Moja płyta główna to : Gigabyte M68M-S2P RE: Sterowniki są - brak dźwięku. - andrew-jar - 09.12.2010 14:31 (08.12.2010 14:59)sugar00cube napisał(a): Mam mały problem. Po sformatowaniu komputera nie mam dźwięku na komputerze, mimo iż wszystkie sterowniki są zainstalowane. Wcześniej nic takiego się nie działo. Zbytnio się na komputerach nie znam, więc nie wiem co powinnam jeszcze podać. Witam W jaki sposób masz podłączony monitor, przez DVI? Być może domyślnie dźwięk jest ustawiony na monitor a nie na wyjście głośnikowe. Sprawdź to wchodząc do panelu sterowania --->Dźwięk--->zakładka "Odtwarzanie". Pozdrawiam. RE: Sterowniki są - brak dźwięku. - tomcio931 - 13.12.2010 12:34 Jo. Po pierwsze jakie masz głośniki ![]() Wejdź w ustawienia panelu Realtek (pomarańczowy głośniczek) prawy i Menedżer Dźwięku następnie po prawo masz Panel tylny jak podłączone masz głośniki pod zielony to kliknij 2 razy na to zielone wejście i sprawdź czy masz zaznaczone jak w załączniku. Jeszcze możesz sprawdzić pod inne wejście z tyłu i przestawić w tym Menadżerze na tą opcje co w załączniku. może coś się z gniazdem stało. |