![]() |
Rozwiązany Eksplorator windows na pasku zadań(Rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Eksplorator windows na pasku zadań(Rozwiązany) (/eksplorator-windows-na-pasku-zadan-rozwiazany-11933-t) |
Eksplorator windows na pasku zadań(Rozwiązany) - Patrycjusz - 07.12.2010 22:31 Witam Jestem posiadaczem Windows 7 Professional x64. Mam problem z eksploratorem windows jak na screenach: przed wystąpieniem problemu: ![]() po: ![]() Po kliknięciu PPM na ikonę eksploratora w pasku zadań mam do wyboru tylko opcję odpięcia go lub otworzenia (kiedyś były dostępne jeszcze opcje "Częste" i "Zakotwiczony" co widać na pierwszym screenie). Jak przywrócić te opcje? Szukałem odpowiedzi na mój problem na forum niestety nic nie znalazłem. Z góry dziękuję za odpowiedź. RE: Eksplorator Windows na pasku zadań - stingear - 07.12.2010 22:35 Przeciągnij skróty na ikonę Eksploatatora i powinny być dostępne. RE: Eksplorator Windows na pasku zadań - Patrycjusz - 07.12.2010 22:36 Próbowałem, nic nie pomaga. RE: Eksplorator windows na pasku zadań - bodziulla - 07.12.2010 23:39 Hej. Najlepiej byłoby wiedzieć po czym to wystąpiło?. Może coś niechcąco zmodyfikowałeś lub coś instalowałeś? ![]() Pzdr RE: Eksplorator Windows na pasku zadań - Patrycjusz - 08.12.2010 00:08 Nie przypominam sobie żebym ostatnio instalował jakieś nowe programy. Ostatnie co zainstalowałem (przez ~30 dni) to TrueCrypt. RE: Eksplorator Windows na pasku zadań - stingear - 08.12.2010 12:16 Spróbuj użyć Punktu przywracania systemu. Powoduje on przywrócenie systemu do stanu z danej daty bez ingerencji w pliki użytkownika. RE: Eksplorator Windows na pasku zadań - Patrycjusz - 09.12.2010 11:42 Niestety nie mam utworzonego takiego punku RE: Eksplorator Windows na pasku zadań - War_3_ - 09.12.2010 11:51 Mi pomógł restart komputera ![]() RE: Eksplorator Windows na pasku zadań - Patrycjusz - 09.12.2010 12:28 Rozwiązanie problemu: http://windows7forum.pl/brak-ostatnio-otwieranych-lokalizacji-na-pasku-zadan-t-6571.html#pid64711 Kod: Use this at your peril though and please make a system backup first... Wszystko działa. Nawet nie musiałem się wylogowywać i logować ponownie. |