Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Win 7 Fire 64bit duzo problemow :/ - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Win 7 Fire 64bit duzo problemow :/ (/win-7-fire-64bit-duzo-problemow-11728-t)

Win 7 Fire 64bit duzo problemow :/ - j0xx - 29.11.2010 21:41

Witam
Wiem ze pewnie bylo juz kilka takich watkow na forum lecz ja nie mam czasu zeby poszperac dokladnie :/ Dostane pewnie najpierw ochrzan Zadowolony ale juz tylko to mi moze pomoc poniewaz ostatnio z moim Win 7 fire 64bit zacza sie problem... Gdy wrucilem z pracy i odpalilem komputer zobaczylem ze gadzety z pulpitu zniknely... a dokladniej pokazuje sie tylko taki maly bialy kwadracik i przy nim "zamknij" kilka h puzniej w oknie gg przestalo mi przewijac wiadomosci a gdy pomyslalem ze to moze byc wirus i chcialem zainstalowac avire to wyskoczyl komnikat "Your internet security settings prevented one or more files from being opened" prosze mi powiedziec co to moze byc z tym nie tak... aha i bym zapomnial znalazlem na forum rozwiazanie dla tego ostatniego bledu lecz nic z tego nie wyszlo lecz zauwazylem ze jak utworzylem nowego user to na tamtym pulpicie wszystko dziala prawidlowo co moze byc tego powodem podejrzewam ze jest to zwiazane z moim glownym kontem... jak ktos by byl tak mily i zechcial mi pomuc bylbym wniebowziety :heart: