Windows 7 x64 czytnik kart SD - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Windows 7 x64 czytnik kart SD (/windows-7-x64-czytnik-kart-sd-1170-t) |
Windows 7 x64 czytnik kart SD - grzenio - 27.08.2009 14:30 Witam. mam laptopa hp compaq 8510w i czytnik kart tylko SD nie multi firmyu ricoh - na viscie dziala bez problemu natomiast w W7 problem jest taki iz czytnik sie zainstaluje dziala bez problemu mozna z niego korzystac, lecz po wprowadzeniu lapa w tryb uspienia i obudzenia go momentalnie dostaje bluescreen i tam wyczytuje ze problem jest z sdbus.sys. w momecie wylaczenia w biosie czytnika komp dziala stabilnie. dodam iz w modelu 8710p gdzie juz czytnik multi jest dziala stabilnie RE: Windows 7 x64 czytnik kart SD - drNK - 27.08.2009 18:52 Myślę że wina leży w lipnym środowisku usypiania systemu, bo ja też mam sporo problemów kiedy wprowadzam w stan uśpienia... spróbuj przeinstalować czytnik. RE: Windows 7 x64 czytnik kart SD - grzenio - 27.08.2009 20:23 wiesz juz kombinowalem. ogolnie i ze sterownikami z windows update i ze sterownikami ze strony hp ale dostarczonymi tylko do Visty. coz. musze poczekac do pazdziernikowej promocji i zaatakuje.. tylko nie wiem kogo. czy hp czy microsoft czy ricoha.. |