![]() |
Potrzebna pomoc z góry dziękuję - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Potrzebna pomoc z góry dziękuję (/potrzebna-pomoc-z-gory-dziekuje-11665-t) |
Potrzebna pomoc z góry dziękuję - Juwenta - 26.11.2010 15:26 Witam mam problem natury "naklikałem coś i nie wiem jak to naprawić". Sytuacja wygląda następująco: mam laptopa Toshiba satelitte, oraz system operacyjny Windows 7 ultimate. Siedziałem raz u kolegi i sprawdzałem coś na jego notebooki bo na moim nie działalo wi-fi, położyłem notebook kolegi na swojego laptopa, klawiatura zaczęła wydawać dziwne dzwięki, na pasku obok zegara pojawiła się ikona szarego zegarka kieszonkowego kliknąłem na nią i wszedłem naklikałem coś i teraz nie mogę powtarzać tego samego klawisza bez pewnego odstępu czasowego jest to dość frustrujące. Bardzo proszę o pomoc. RE: Potrzebna pomoc z góry dziękuję - Portator - 26.11.2010 16:36 Witaj. Otwórz Panel sterowania > klawiatura i w okienku takim jak niżej, zmień ustawienia częstotliwości klikania [attachment=1862] RE: Potrzebna pomoc z góry dziękuję - Juwenta - 26.11.2010 16:45 (26.11.2010 16:36)FUNDACJA napisał(a): Witaj. Otwórz Panel sterowania > klawiatura i w okienku takim jak niżej, zmień ustawienia częstotliwości klikania probowałem nie działa;/ RE: Potrzebna pomoc z góry dziękuję - Portator - 26.11.2010 17:00 Nie działa - to znaczy co ? nie możesz zmienić ustawień, zmiany nie działają ? RE: Potrzebna pomoc z góry dziękuję - Juwenta - 26.11.2010 17:31 (26.11.2010 17:00)FUNDACJA napisał(a): Nie działa - to znaczy co ? nie możesz zmienić ustawień, zmiany nie działają ? Zmieniam ustawienia ale bez efektów problem ciągle jest. Coś naklikałem i teraz mam biedę;/ RE: Potrzebna pomoc z góry dziękuję - Portator - 27.11.2010 08:11 Jeżeli pamiętasz kiedy sobie naklikałeś, to otwórz: Panel sterowania > odzyskiwanie > przywracanie systemu, wybierz punkt przywracania z datę, kiedy jeszcze było dobrze i przywróć system |