Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
nie działa kabel do transmisji danych, brak zgodności z 64 bit - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: nie działa kabel do transmisji danych, brak zgodności z 64 bit (/nie-dziala-kabel-do-transmisji-danych-brak-zgodnosci-z-64-bit-11503-t)

nie działa kabel do transmisji danych, brak zgodności z 64 bit - maniekmaniek13 - 20.11.2010 22:34

Witam. teraz trochę szerzej... jestem geodeta i wcześniej działałem na Vista home premium, ciężko było bo nie działały "nasze" geodezyjne programy ale jakoś dawałem sobie radę i to szło... niestety w terenie padł mi kompletnie tamten laptop i musiałem wybecalować kasę na nowego i tu mam Win 7 x64... i jest problem bo jak podłączam kabel do transmisji danych z tachimetru to nie widzi tego kabla i jest mega problem!! dołączona płyta nie pomaga bo Win 7 krzyczy że nie ma na niej zgodności z 64 bit czy coś takiego... Co muszę ściągnąć, żeby zahulało... W menadżer urządzeń w pozycji Porty ( COM i LPT ) wyskakuje mi żółty wykrzyknik, że nie widzi tego mojego kabla usb do transmisji danych z instrumentu... Jak wchodzę aktualizuj sterownik to woła, że nie ma potrzeby bo aktualny i lipa... proszę o pomoc...