![]() |
Złote myśli Woodiego (16+) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Złote myśli Woodiego (16+) (/zlote-mysli-woodiego-16-11461-t) |
Złote myśli Woodiego (16+) - LadyInBlue - 19.11.2010 11:57 Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę." "Jedyny raz osiągnęliśmy z żoną równoczesny orgazm, gdy sędzia podpisywał nasze dokumenty rozwodowe." "Sądzę, że seks między dwójką ludzi jest rzeczą piękną. Między piątka jest fantastyczną." "Mężczyznę można "wykastrować" jednym zdaniem: Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem." "Moje życie jest żałosne. Ostatni raz byłem w kobiecie zwiedzając Statuę Wolności." "Seks rozładowuje napięcie, miłość je potęguje" "Mój mózg, to mój drugi ulubiony organ" "Mam kategorie 'Z'. Na wypadek wojny, ja zostaje zakładnikiem." "Zostałem wyrzucony z uczelni na pierwszym roku studiów, za ściąganie podczas egzaminów z metafizyki. No wiesz, zajrzałem w głąb duszy chłopaka siedzącego obok mnie." "Uważają mnie za intelektualistę, ponieważ noszę okulary, a moje filmy za wartościowe, bo... trzeba do nich dopłacać." "Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość." "To nie tak, że boję się umrzeć. Po prostu nie chciałbym być w pobliżu, kiedy to się stanie" |