![]() |
Problem z modemem HUAWEI 160 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Problem z modemem HUAWEI 160 (/problem-z-modemem-huawei-160-11449-t) |
Problem z modemem HUAWEI 160 - klekot - 18.11.2010 16:39 WITAM Mam problem z internetem orange na windowsie 7 - 32. Mam nowy program instalacyjny ze strony orange pod win7. Instaluje sie bez problemu. W trakcie instalacji wykrywa modem ale gdy instalacja sie skonczy i uruchomi program orange free urzadzenia juz system nie widzi... Probowalem instalowac program na rozne rodzaje zgodnosci ale efekt byl ten sam... Po zainstalowaniu w ustawieniach zaawansowanych probowalem dodac urzadzenie recznie, modem zostal wykryty ale instalacja sie zakonczyla niepowodzeniem. Po godzinnej rozmowie z mila konsultantka z orange dowiedzialem sie ze pewnie windows czegos mi nie doinstalowal... Malo wierzac w ten fakt postawilem jeszcze raz system ale bez zmian dalej nie mam netu... Czy moze juz ktos spotkal sie z takim problemem? RE: Problem z modemem HUAWEI 160 - LadyInBlue - 18.11.2010 22:15 Tu masz podobny wątek, może część podanych rozwiązań Ci pomoże LINK |