![]() |
Śmieszne teksty o grubasach - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Śmieszne teksty o grubasach (/smieszne-teksty-o-grubasach-11403-t) |
Śmieszne teksty o grubasach - LadyInBlue - 17.11.2010 12:00 Baba bez brzucha, jak garnek bez ucha. -------------------------- -------------------------- -------------------------- Dietka Czekolada , goloneczka kapuśniaczek i kiszeczka to jest przecież samo zdrowie Pomidorek ,kalafiorek łyżka smalcu i masełka to dodatki najsmaczniejsze Batonik i gruszeczka i jest zgrabna sylweteczka Deser Truskawkowa galaretka I pierożki ze skwarkami i szarlotka mojej mamy Lodów pucharek na ochłodzenie Dobre to jedzenie Po tym jeszcze talerz flaczków I nie mieścisz się w drzwi nieboraczku -------------------------- -------------------------- -------------------------- Dieta cud: Jedz ile wlezie, pij w brud, a jak schudniesz, to będzie cud -------------------------- -------------------------- -------------------------- Szkoła teatraln-baletowa, sala pełna studentów. Wchodzi wykładowca i mówi : - Będziemy wystawiać Jezioro Łabędzie - szukam chętnych do zagrania Wstaje mega chudy koleś, 160 kg żywej wagi i mówi - Ja mogę zagrać jezioro ![]() -------------------------- -------------------------- -------------------------- |