Dość dziwny problem z ikonami, otwieraniem niektorych opcji systemu Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Dość dziwny problem z ikonami, otwieraniem niektorych opcji systemu Windows 7 (/dosc-dziwny-problem-z-ikonami-otwieraniem-niektorych-opcji-systemu-windows-7-11301-t) |
Dość dziwny problem z ikonami, otwieraniem niektorych opcji systemu Windows 7 - cygipolska - 13.11.2010 16:44 Witam. Wczoraj zobaczyłem że pewne opcje w systemie windows nie działają, poprostu klikam je i nic mi się nie otwiera. Klik i nic sie nie dzieje. przykład wchodzę w menu start w lewym dolnym rogu daje prawym na komputer wciskam właściwosci i nic się nie dzieje. tak samo w panelu sterowania podopcje nie da rady kliknąć.. a te glowne klikaja sie normalnie. PS zmienialem takze efekty wizualne dla uzyskania lepszej wydajnosci, poza tym uzywalem programu reg cleaner czy booster.. Komputer skanowalem i nic mi nie znalazl. Bardzo prosze o pomoc dziwna sprawa. |